Zwemvaardigheid- en survivalzwemmen in open water

In de maanden juli en augustus geeft 123Jump zwemlessen in het Nederlands in het meer Malivert, een prachtig natuurgebied bij het dorp Merlanes in Molières, Tarn-et-Garonne. Dit jaar is er een pilot zwemvaardigheid- en survivalzwemmen in open water in het meer Malivert.
Geniet van de natuurlijk omgeving terwijl uw kind veel zwemplezier beleeft aan deze cursus.

Deze zwemcursus wordt gegeven van 21 juli tot en met 27 juli en van 11 augustus tot en met 17 augustus.
De lessen zijn 2,5 uur per dag inclusief een kwartier pauze.

Lac Malivert

De mooie natuurlijke omgeving van c is dé locatie waar wij de kinderen zwemvaardigheid en survivalzwemmen leren in het open water.
De watertemperatuur is meestal rond de 28 graden. We zijn heel blij dat de gemeente Molières 123Jump de exclusieve toestemming voor deze pilotcursus geeft. Het zwemwater in het meer staat onder de kwaliteitseisen van “pavillon bleu” en is zeer schoon. Meertje Malivert, nabij Molières dorp -123jump.nl zwemles in Frankrijk

Wij bieden een werkelijk unieke kans om tegen gereduceerd tarief aan deze pilotcursus mee te doen.
Uit ervaring weten wij dat ieder jaar onze zwemlessen onvergetelijke zwem- en vakantiebelevenissen voor de kinderen zijn.

In de omgeving van Molières zijn meerdere overnachtingsmogelijkheden zoals campings met tent- of camperplaatsen. Het is ook mogelijk een gîte, vakantiewoning of een B&B te reserveren
 
Geef je jouw kind deze superleuke leerzame zwemweek?
Reserveer dan nu een cursusplek. Neem dan gerust contact met ons op via het aanmeldformulier of  bel ons op 06 294 400 66 .
 

Montauban, de stad van Ingres

Montauban is een zo’n typisch Frans stadje met gezellige straatjes en pleinen. Vanaf Molieres is Montauban in ongeveer 25 minuten per auto te bereiken. Bekijk de informatie over “Montauban, De stad van Ingres”

Meer weten over 123jump en zwemlessen in het buitenland? Locaties zwemles in buitenland