123JUMP zwemlessen

Wij bieden verschillende soorten zwemlessen aan in het Buitenland voor kinderen vanaf 4 jaar.


Zwemles in de vakantie voor Diploma A, B, C … en verder

Lekker leren zwemmen in de vakantie en dat ook nog op de allerleukste manier, de 123Jump manier.
Wij hebben geen wachtlijsten en geen haastige halve uurtjes zwemles aan het einde van een volle dag. Onze zwemlesgroepjes zijn meestal 4 tot 5 kinderen. Als kinderen al op een hoger niveau zwemmen, dan kunnen het er per groepje meer zijn.
Een lesweek heeft 24 uren zwemles en het is bij ons ook mogelijk om een tweeweekse cursus te boeken. Uw kind heeft dan de zaterdag van de eerste week vrij en begint op zondag weer met de nieuwe groep. Èn hopelijk met nieuwe vriendjes.

Heeft uw kind al eerder zwemles ergens anders gehad?

In dat geval sluiten wij onze lessen op het zwemniveau van uw kind aan. Elk kind krijgt namelijk les op maat. Het zijn zwemoefeningen die passen bij het niveau van het kind.
Op sommige locaties geven wij aan kinderen die al hun diploma A, B en C hebben, ook les voor de verschillende zwemvaardigheidsdiploma’s. Er zijn diploma’s voor zwemvaardigheid 1, 2 en 3.

De kinderen die aan het einde van een lesweek klaar zijn om af te zwemmen kunnen op locatie hun diploma halen!


Zwemles voor expats-kinderen

Nederlands zwemonderwijs staat wereldwijd op eenzaam hoog niveau. In Nederland leren we kinderen écht te overleven in het water: rugslag en schoolslag zijn zwemvaardigheden waarmee je rustig én lang kunt zwemmen.

Hoe kan een kind zichzelf redden?
Stel uw kind valt van de boot en moet het zich lang in het water weten te redden, dan zijn drijven, rugslag en schoolslag veel belangrijker dan crawlen. Crawlen is meer een sportieve zwemslag en vereist veel meer conditie en is daardoor veel minder lang vol te houden.

Woont u in het buitenland en wilt u uw kinderen toch Nederlandse zwemles laten volgen?
Neem dan contact met ons op. Onze instructeurs reizen het hele jaar de hele wereld over.


Privézwemles

Heeft u thuis of op uw vakantieadres de beschikking over een eigen zwembad? Wij kunnen één van onze instructeurs uw kinderen bij u les laten geven. Wij verzorgen alle benodigde lesmaterialen zodat uw kind op een spelenderwijs leert zwemmen.
U kunt met ons contact opnemen via het contactformulier.

zwemles onder water zwemmen

 

 

 

 

zwemles en fun en evenwicht