Zwemles in de vakantie bij het Gardameer

 

Het Gardameer is een heerlijk plek om van uw familievakantie te genieten: de gezellige dorpen, de schilderachtige omgeving, de zwem- en watersportmogelijkheden en natuurlijk de prachtige natuur. Iedere vakantiewens kan hier worden vervuld.

We geven les op het Parc Hotel Paradiso & Golf Resort vlakbij Peschiera del Garda. Dit resort is ruim opgezet, zo zijn er meerdere hotels en appartementen. In de meivakantie geven we les in het binnenbad op het resort. In de zomer geven we les in het buitenbad op het sportcomplex en bij slecht weer in het binnenbad.

Verblijf op het resort of op een camping, hotel in de buurt

Uw kind kan meedoen met de zwemlessen als u in een van de accommodaties van het resort verblijft. Maar ook kunt u een andere accommodatie kiezen of uw eigen tent of caravan meenemen en in de buurt gaan kamperen. Indien u niet in het op het resort verblijft komt er per lesweek €60 per kind en per week bij voor het gebruik van het zwembad.

Tips andere vakantielocatie’s in de omgeving:

 • Camping Bella Italia
 • Del Garda Village and Camping
 • Camping Butterfly
 • Camping Wien

Zie Zoover voor recensies.

Parc Hotel Paradiso & Golf Resort

Het park is groots opgezet en voor ieder wat wils. In het hotel en de appartementen is het mogelijk om verblijf met ontbijt, halfpension of allinclusive te boeken.

Er gaat regelmatig een bus naar het centrum van Peschiera. Deze kan ook op aanvraag stoppen bij het treinstation.

Er zijn 4 verschillende accomodaties op het resort:

 

zwemles gardameer opduiken ringen onder water zwemmen

 

 

Rondom Peschiera en het Gardameer

Het Gardameer is een prachtige omgeving. Graag geven we alvast wat tips:

 • Met de veerpont vanuit de haven van Peschiera naar het prachtige schiereiland Sirmione.
 • Dorpjes zoals Lazise, Bardolino en het mooiste kleinste dorpje wat er bestaat, Il Borghetto. Dit dorpje ligt in een riviertje.
 • Rondje Gardameer, dit is in een ochtend te rijden.
 • In 30 min sta je midden in Verona.
 • Voor de natuurliefhebbers waterval park Parco delle cascate Molina.
 • Het schitterende strandje bij Garda, Parco Baia delle Sirene.
 • Verschillende attractieparken; Peppa Pig Land, Gardaland, Canevaworld, Park Jungle Adventure, Sealife Aqaurium en het Parco Natura Viva. Het grootste pretpark van heel Italië is het vlak bij Lazise gelegen Gardaland.

 Kijk voor meer informatie over het Gardameer op Gardameer-Nu

Reizen

Naar Peschiera kan je natuurlijk met de auto maar met het vliegtuig is ook heel snel en goedkoop. Transavia vliegt meerdere keren per week vanaf Amsterdam naar Verona. Daar kunt u een auto huren of een taxi nemen, het is maar een reis van 25 minuten. Ook kunt vliegen met Ryanair en Easyjet naar de verschillende vliegvelden in Milaan. U kunt een auto huren of met de trein naar Peschiera.


Cursusdata

De 6-daagse zwemcursus start op zondag om 10.00 en eindigt om 13.30 uur. Op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn de lessen van 08.30 tot 13.00 uur. Op woensdag zijn de kinderen vrij.

Bij goed weer geven we les in het buitenbad op het sportcomplex. Bij slecht weer maken we gebruik van het binnenbad van het Parc Hotel.

Op de laatste lesdag sluiten we de week af met onze grote-zwemshow, de kinderen laten dan op een spetterende wijze zien wat ze die week hebben geleerd. Tevens is dit ook het diplomazwemmen voor de kinderen die de vaardigheden beheersen van het zwemdiploma.

In de meivakantie mag u zelf kiezen op welke dag u wilt starten.

Alle cursusdata kunt op deze pagina vinden.


Inschrijven

De accommodatie boekt u ofwel rechtstreeks de accommodatie zelf, ofwel via een van de vele boekingssites.

De zwemlessen boekt u via het inschrijfformulier.