Zwemles in de vakantie op camping Domaine de Merlanes

Sinds vele jaren geeft 123Jump zwemles in de vakantie op de mooie camping Domaine de Merlanes. Camping Domaine de Merlanes ligt in het Tarn et Garonne in het Zuid-Westen van Frankrijk.


Cursusdata zwemcursus

De 6-daagse zwemcursus start op zondag van 10.00 en duurt tot 13.30 uur. Op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn de lessen van 9.00 tot 13.00 uur. Op woensdag zijn de kinderen vrij.

Op de laatste lesdag sluiten we de week af met onze grote-zwemshow, de kinderen laten dan op een spetterende wijze zien wat ze die week hebben geleerd. Tevens is dit ook het diplomazwemmen voor de kinderen die de vaardigheden beheersen van het zwemdiploma.

De weken voor ABC zwemmen we in het grote zwembad, waar we ‘meters kunnen maken’.  De beginnersweken zwemmen we  in het kleinere zwembad. Hier leren we de kinderen echt de zwemtechnieken. (Badje 1 – 3 bij veel zwemscholen)

Alle cursusdata voor komend jaar kunt op deze pagina vinden.


Inschrijven zwemcursus en accomodatie

De accommodatie boekt u rechtstreeks bij Domaine de Merlanes.
Nooit via boekingssites of touroperators.

U dient op Domaine de Merlanes te verblijven als u uw kind opgeeft voor lessen op deze locatie.

De zwemlessen boekt u via het inschrijfformulier.

De Nederlandse eigenaren doen samen met een enthousiast team er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Het is een ruim opgezette camping waar u en uw kinderen de vakantie van uw leven zullen hebben. De camping is geschikt voor rustzoekers en actieve vakantiegangers.

Faciliteiten camping

  • Verschillende zwembaden
  • Er is mogelijkheid tot begeleid kanoën en klimmen
  • Naast de camping is een manege die leuke pony- en paardenritten organiseert. Ook biedt de manege week pony- en paardencursussen voor beginners en gevorderden: meer informatie tel: 0033611707529 (Nederlands gesproken)

Accommodaties

Domaine de Merlanes biedt naast campingplaatsen ook diverse huuraccommodaties aan:

  • Eenvoudige en luxe chalets
  • Prachtig gerestaureerde oude woningen
  • Stacaravans
  • Volledig ingerichte tenten