Zwemles in de vakantie op camping Moulin des Jarasses

Zin in een heerlijke vakantie? Op nog geen 860km vanaf Utrecht ligt camping Moulin des Jarasses “vakantie zoals vakantie bedoeld is”. Ideaal voor het hele gezin, in juni en september zijn er de speciale baby- en Peuterweken! Voordelen; lekker buiten het hoogseizoen, goedkoper en rustiger.

Je kan verblijven in diverse Unieke accommodaties,  dan wel met je eigen kampeermiddel. De plaatsen zijn vrij en niet afgebakend. Zo kan jezelf kiezen wat ideaal voor jou en je gezin zal zijn om een perfecte vakantie te realiseren: de ligging, de grootte, wel of juist geen schaduw, de keuze is vrij!

Voor ouders en kinderen genieten

Voor de kinderen is er een heerlijk riviertje ‘La Noisette’ om te spelen, de speelzolder, trampoline, stoere skelters en fietsen. Het zwembad extra warm (30°), eten de kleintjes Gratis mee en kunnen de ouders zich heerlijk laten verwennen om aan te schuiven aan de Table d’hôte. Wat wil je nog meer?!

peuter zwemmen en zwemles

 


Cursus Peuter Survivalzwemmen

Het maakt je als ouder niet uit hóe je kind naar de kant komt, maar dát hij zichzelf weet te redden als hij in het water valt.  Bij het Peuter Survivalzwemmen leert een kind niet zwemmen zoals wij zwemmen zien. Meer informatie


Cursusdata

Alle cursusdata kunt op deze pagina vinden.

Op de laatste lesdag sluiten we de week af met onze grote-zwemshow, de kinderen laten dan op een spetterende wijze zien wat ze die week hebben geleerd. Tevens is dit ook het diplomazwemmen voor de kinderen die de vaardigheden beheersen van het zwemdiploma.


Inschrijven

De accomodatie boekt u rechtstreeks bij Moulin des Jarasses.
Nooit via boekingssites of touroperators.

U dient op Moulin des Jarasses te verblijven als u uw kind opgeeft voor lessen op deze locatie.

De zwemlessen boekt u via het inschrijfformulier.

 

vakantie en leren zwemmen op camping moulin de jaresses