Zwemles in het Fletcher Hotel Arnhem-Doorwerth

 

Fletcher hotel Doorwerth is luxe, design, maar ‘casual’ bent u er helemaal op uw plaats.
De sfeer in het hotel is heel ontspannen. Het hotel ligt midden in de natuur. Met mooi weer kunt u genieten van het fijne terras en de enorme “tuin”.

Keuze verblijf

De keuze is aan u waar te overnachten, in het hotel, op een camping in de buurt of misschien woont u wel in de buurt. Indien u niet in het hotel verblijft komt er per lesweek €60  per kind en per week bij voor het gebruik van het zwembad.

Faciliteiten Fletcher Hotel

Het sfeervolle hotel beschikt over vele faciliteiten die garant staan voor een fantastisch verblijf. Zo kunt u heerlijk dineren op het terras, lekker actief zijn in het zwembad, op het voetbalveld, op de tennisbaan of heerlijk ontspannen in de sauna, de fitness of onder de zonnebank. Tijdens de schoolvakanties richt het hotel de kamer naast het restaurant en de lobby in als speelkamer voor kinderen. Bij de receptie zijn bordspelen en andere spelletjes voor kinderen te leen. En er is een binnenbad en buitenbad. Voor de zwemlessen maken we altijd gebruik van het binnenbad.

Overnachtingen Hotel Fletcher Doorwerth

De zwemles boekt u bij ons. De overnachtingen ofwel rechtstreeks bij Hotel Fletcher, ofwel via een van de vele boekingssites.
Er zijn verscheidene types kamers beschikbaar, gewone tweepersoonskamers, familiekamers en -suites. Er is gratis Wifi, u kunt gebruik maken van tennisbanen en de gym-ruimte met diverse trainingstoestellen en op alle kamers zijn koffie en theefaciliteiten.

Prachtige Omgeving Doorwerth – Veluwe

Doorwerth ligt op de rand van de Veluwe, op de grens van een bos- en rivierenlandschap. De stad Arnhem met veel musea, restaurants en een gezellig centrum ligt op tien kilometer afstand.

Direct uit het hotel stapt u het bos in. De natuur is in ieder jaargetijde prachtig. Er zijn talloze fietspaden en wandelroutes.

In deze omgeving kunt u gemakkelijk een week vakantie doorbrengen! Vanuit het hotel zijn uitstapjes te maken naar

  • Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Burgers’ Zoo
  • Ouwehands Dierenpark
  • De Apenheul
  • Shoppen in Arnhem of Apeldoorn
  • en nog veel meer. . .

Cursusdata

We geven op deze locatie op zondag wekelijks zwemles en zwemcursussen tijdens de schoolvakantie’s.

De 6-daagse zwemcursus start op zaterdag van 13:30 en duurt tot 17:00 uur. Op zondag, maandag, woensdag, donderdag, en vrijdag zijn de lessen van 08.30 tot 13.00 uur. Op dinsdag zijn de kinderen vrij.

Op de laatste lesdag sluiten we de week af met onze grote-zwemshow, de kinderen laten dan op een spetterende wijze zien wat ze die week hebben geleerd. Tevens is dit ook het diplomazwemmen voor de kinderen die de vaardigheden beheersen van het zwemdiploma.

Alle cursusdata kunt op deze pagina vinden.


Inschrijven

De accommodatie boekt u ofwel rechtstreeks de accommodatie zelf, ofwel via een van de vele boekingssites.

De zwemlessen boekt u via het inschrijfformulier.