Reacties en ervaringen van ouders over zwemlessen bij 123Jump

 

Zwemlesweek Gardameer 2024

Hartelijk dank voor deze geweldig georganiseerde week lieve zwem juffen ☺️.
Wat een mooie formule: leerzaam en leuk 👌. En wieweet tot volgend jaar..? Grt Van ons

Caroline

Dankjewel geweldige juffen voor een superweek!

Serra vond zwemmen wel, maar zwemlessen nooit zo leuk, maar heeft genoten van deze week en is superblij met haar B&C diploma’s. En geweldig om te zien hoe ervaren en creatief jullie zijn en Hidde ook helemaal mee hebben gekregen.
Hij zei net dat hij nog een keer 123jump wilde doen, dus we gaan puzzelen om te kijken wanneer een volgende keer zou zijn.

Dank ook voor de tips hoe we kunnen blijven oefenen! We wonen in Zwitserland (en hiervoor in Engeland), waar zwemlessen heeeeel anders zijn en zijn superblij dat onze kinderen zo toch veilig en goed kunnen leren zwemmen op een Nederlandse manier.

zwemles Gardameer 2024


Dank jullie wel voor de fantastische lessen

Ik had nooit gedacht dat het zoveel verschil zou maken: eerst kregen mijn kinderen les in ‘kleine’ groepjes van 8 kinderen. Nu was het 1 instructeur op 4 kinderen. Wat een verschil! Lieve juffen en meesters, dank je wel voor de fantastische lessen die mijn kinderen hebben gehad. Ze zwemmen nu met zoveel plezier!

Hendrikje Vreeland


 

123Jump zwemles: echt doen!

Nu de kinderen zo leuk hebben leren zwemmen genieten ze er echt van. We gaan nu wekelijks met zijn vieren naar het zwembad. Ze vinden het zelfs leuk om baantjes met ons te zwemmen! Ook onze conditie is er op vooruit gegaan. Wie aarzelt zijn vakantie op te offeren aan zwemles kan ik geruststellen: 123Jump zwemles: echt doen!

Dominique de Boer, moeder van Tymen en Rolf


 

Als ouder sta ik trots te kijken als ik zie hoe rustig ze zwemmen

Goede techniek in plaats van vooruitkomen op enkel kracht. De goede informatie en persoonlijke uitleg aan ouders, en de leuke diploma’s voor de kinderen maken 123Jump echt een andere zwemschool. Ik kan het aan ieder aanraden.

Liesbeth, moeder van Hans en Job


Het was fantastisch

Als vader van een drieling kost het me soms moeite om de kinderen individueel te benaderen. Drie meiden, zelfde leeftijd, zelfde ouders… Complimenten voor de juffen omdat ze onze Betty, Inez en Linde zo als individu hebben benaderd. Soms kreeg ik op lieve maar duidelijke manier te horen dat ik de kinderen niet met elkaar mocht vergelijken. Juffen, dank je wel voor de speciale zwemlessen. Onze kinderen en wij zullen onze vakantie niet snel vergeten. Het was fantastisch. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

Harry van Hoorn


Compliment voor de goede aanpak

Onze dochter vond zwemlessen verschrikkelijk. Ik heb er heel erg aan getwijfeld of dit goed zou zijn. Na de eerste dag bij 123jump had ze er al weer zin in. Voor haar was het gewoon leuk spelen in het water en de instructeurs begeleidden haar heel lief.

Leo de Vos


De zwemweek bij 123Jump vond hij hartstikke leuk!

Mijn zoon ging met grote tegenzin steeds naar het zwembad maar de week bij meester Robert van 123Jump vond hij hartstikke leuk! Hij heeft weer plezier gekregen in zwemmen.

Linda Vrienten


 

Ik wou dat mijn lessen er vroeger ook zo uit hadden gezien

Onze zoon is een enthousiast jochie. Te enthousiast soms. hij kan de gevaren nog niet zo goed inschatten. Gelukkig is zijn zwemniveau enorm gestegen en dat in 1 week tijd! Ik hou zelf niet zo van zwemmen, maar van wat ik zag werd ik ook heel blij, net als Giel. Ik wou dat mijn lessen er vroeger ook zo uit hadden gezien. Een echte aanrader!

Cees Dekkers, vader van Giel


Joost heeft een fantastische week gehad!

Ik was eerst bang dat het zwaar zou zijn, de hele ochtend zwemmen een hele week lang maar tot mijn verbazing wil Joost om 13.00 uur het water niet uit. Zo leuk vond hij het! Iedere ochtend stond hij ook weer direct klaar om naar het zwembad te gaan. Joost heeft een fantastische week gehad!

Marielle Voorburg


Deze zwemlesvakantie bij 123Jump kan ik iedere alleenstaande ouder aanraden!

Als alleenstaande ouder van een tweeling vond ik het zo een heerlijke vakantie. Ik ben echt gek op mijn kinderen maar soms vallen de vakantiedagen me zwaar. Nu kon ik lekker ’s morgens rondlummelen en een boek lezen. Als ik mijn zoontjes om 13.00 ging halen had ik ook echt zin om iets leuks met hen te gaan doen. Ik was zelf door de vrije ochtend helemaal uitgerust en opgeladen. Deze zwemlesvakantie bij 123Jump kan ik iedere alleenstaande ouder aanraden!

Joyce Groenendijk


Ze kwam iedere keer met hele verhalen hoe leuk het was geweest

De zwemlessen waren zoveel leuker dan bij de zwemschool waar mijn kind normaal heen gaat. Mijn dochter kwam iedere keer met hele verhalen hoe leuk het was geweest. Ze mocht een muntje opduiken en voor het geld zelf een ijsje kopen! Met haar ogen open onder water durfde ze eerst niet maar zo lukt het wel.

Peter de Jong


Dit was precies wat we wilden

Chantal had al snel een heel bad vol nieuwe beste vriendjes. En wat heerlijk om met een gerust hart haar aan de leiding over te laten en zelf weer eens een boek uit te kunnen lezen, Wij gaan volgend jaar zeker weer en over een paar jaar, als onze ‘nieuwe aanwinst’ zover is.

Peter Dekker, vader van Chantal en….?!


Ik vond het heerlijk

Ik ben een vader die, al zeg ik het zelf, een beetje teveel werkt. Op aandringen van mijn vrouw ben ik alleen met onze zoon een weekje weg geweest naar de zwemlesvakantie. Ik vond het heerlijk. Ik heb mijn zoon veel beter leren kennen. Onze zoon Jan Willem had echt veel plezier met zwemmen. Hij leerde veel in een korte tijd. Hij had direct vakantievriendjes.

Laurens Smit, vader van Jan Willem

positieve ervaringen zwemlessen 123Jump

enthousiaste reacties en ervaringen zwemles diploma zwemmen

leuke reacties op zwemlessen 123Jump