Zwemlessen voor kinderen vanaf 3½ jaar en ouder (10 – 22 juni)

 

Dit jaar verzorgt 123Jump zwemcursussen voor kinderen vanaf 3,5 jaar en ouder  tijdens de baby- en peuterweken op de prachtige Nederlandse camping Moulin Des Jarasses in Frankrijk.

Op nog geen 860km vanaf Utrecht ligt camping Moulin des Jarasses “vakantie zoals vakantie bedoeld is”. Ideaal voor het hele gezin, in juni en september zijn er de speciale baby- en Peuterweken! Voordelen; lekker buiten het hoogseizoen, goedkoper en rustiger.

Je kan verblijven in diverse unieke accommodaties,  dan wel met je eigen kampeermiddel. De plaatsen zijn vrij en niet afgebakend. Zo kan jezelf kiezen wat ideaal voor jou en je gezin zal zijn om een perfecte vakantie te realiseren: de ligging, de grootte, wel of juist geen schaduw, de keuze is vrij!

Voor ouders en kinderen genieten

Voor de kinderen is er een heerlijk riviertje ‘La Noisette’ om te spelen, de speelzolder, trampoline, stoere skelters en fietsen. Het zwembad extra warm (30°), eten de kleintjes gratis mee en kunnen de ouders zich heerlijk laten verwennen om aan te schuiven aan de Table d’hôte. Wat wil je nog meer?!

 

leren zwemmen

peuter zwemmen en zwemles


Geschikt voor  ieder zwemniveau

Uw kind kan meedoen als het nog nooit zwemles heeft gehad, maar ook kinderen die al bij andere zwemscholen op les zitten kunnen moeiteloos instromen en gaan in een week heel veel vooruit. Ook is het een ideale manier om te beginnen met zwemles, kleine groepjes en heel veel interactie!

6 lessen van 3 uur

De kinderen krijgen 6 lessen van 3 uur. U zult versteld staan wat ze in 1 week leren. We zullen de week afsluiten met de Grote Zwemshow om al onze kunstjes te demonstreren.

Voor de kids van 2,5-3,5jr is er ook Peuter Survivalzwemmen

Kijk hier voor meer informatie.


Cursusdata

Alle cursusdata kunt op deze pagina vinden.

ACTIEPRIJS € 300,- (je ontvangt een welkomstpakket als je voor het eerst bij 123Jump zwemt)


Inschrijven

De accomodatie boekt u rechtstreeks bij Moulin des Jarasses.
Nooit via boekingssites of touroperators.

U dient op Moulin des Jarasses te verblijven als u uw kind opgeeft voor lessen op deze locatie.

De zwemlessen boekt u via het inschrijfformulier.


Zwemmen, spelen en skelteren

Op camping Moulin des Jarasses is genoeg te doen voor kinderen en hun ouders.

vakantie en leren zwemmen op camping moulin de jaresses

genoeg te doen op camping moulin des jarresses