Zwemles in de vakantie

Een ideale manier om te leren zwemmen: in een heerlijk zwembad op de vakantielocatie. Voor gezinnen met een volle agenda is dit een uitkomst. Kinderen hebben ’s ochtend les en de middagen zijn vrij.

Zwemcursus van 1 of 2 weken

In een éénweekse cursus zijn 6 lesdagen. In een tweeweekse cursus 11 lesdagen. U heeft dus zeker ook vrije dagen waarin u met het hele gezin activiteiten voor een hele dag kunt doen.

Cursusdata zwemles in de vakantie

 

Locatie Meivakantie 2019Juni 2019
Zomervakantie 2019
 Aanmelden
FR - Domaine de Merlanes
11 t/m 17 aug VOL!
18 t/m 24 aug VOL!
Aanmelden
IT - Gardameer25 april t/m 6 mei***21 t/m 27 juli VOL!
28 juli t/m 3 aug VOL!
Aanmelden
FR- Moulin des Jarasses


9 t/m 15 juni
16 t/m 22 juni
Aanmelden
 

Verschillende niveaus in 1 groep

Omdat wij bij 123Jump een eigen lesprogramma hebben waarbij les wordt gegeven op verschillende niveaus binnen één groep, kunnen broertjes en zusjes allemaal tegelijk les krijgen.

Verschillende locaties

Alle locaties zijn geselecteerd op 2 criteria. Is het een fijne vakantieplek voor gezinnen met kinderen? En is er een zwembad dat voldoet aan onze eisen qua afmetingen en temperatuur zodat we er goede zwemlessen kunnen geven. U kunt dus zeker zijn van een heerlijke vakantie!

Vrije keuze van accommodatie

Bij de vakantie zwemcursussen boekt u zelf uw accommodatie. Via onze website verwijzen wij u voor het gemak door naar enkele reisorganisaties die een goede aanbieding hebben. Soms verwijzen wij u rechtstreeks naar de accommodatie. Maar u hoeft zeker niet via deze weg te boeken als u ergens anders een beter aanbod treft.

Op sommige leslocaties kunt u inschrijven voor de zwemles ongeacht uw verblijf-accommodatie. Op enkele andere locaties bent u verplicht op de accommodatie horend bij het les-zwembad te verblijven.

De zwemcursus zelf boekt u altijd rechtstreeks bij 123Jump. Beschikbaarheid kunt u checken via ons inschrijfformulier: als u de door u gekozen locatie aanklikt, dan ziet u of er nog plaats is of dat er een wachtlijst is.

Vakantiezwemlessen zijn geschikt voor kinderen van ieder zwemniveau

De vakantiezwemlessen zijn geschikt voor kinderen van ieder zwemniveau. Uw kind kan meedoen als het nog nooit zwemles heeft gehad, maar ook kinderen die al bij andere zwemscholen op les zitten kunnen moeiteloos instromen en gaan in een week heel veel vooruit en halen ze misschien wel op vakantie hun diploma.

We geven zwemles voor alle niveaus:

  • Diploma A
  • Diploma B
  • Diploma C
  • Zwemvaardigheden 1-2-3 (dit zijn de ‘diploma’s’ na diploma C).

Heeft uw vragen, we geven u graag informatie: bel met 06 29 44 00 66 of mail naar contact@123jump.nl

zwemles in de vakantie