123 JUMP zwemlessen

Wij bieden verschillende soorten zwemlessen aan


Zwemles in de vakantie voor Diploma A, B, C … en verder

Geen wachtlijsten, geen haastige halve uurtjes zwemles aan het einde van een volle dag, maar lekker leren zwemmen in de vakantie en dat ook nog op de allerleukste manier.De groepjes bestaan uit maximaal 4-5 kinderen. Een lesweek heeft 26 lesuren. Het is ook mogelijk om een 2-weekse cursus te boeken.

Heeft uw kind al eerder zwemles ergens anders gehad?

Dan sluiten onze lessen daarop aan. Elk kind krijgt zwemoefeningen die passen bij het niveau van het kind, les op maat dus.. Op sommige locaties wordt aan kinderen die al hun diploma A, B en C hebben ook les gegeven voor de verschillende zwemvaardigheidsniveau’s.

De kinderen die aan het einde van een lesweek klaar zijn om af te zwemmen kunnen op locatie hun diploma halen!


Zwemles voor expats-kinderen

Nederlands zwemonderwijs staat wereldwijd op eenzaam hoog niveau. In Nederland leren we kinderen echt te overleven in het water: rugslag en schoolslag zijn zwemvaardigheden waarmee je rustig en lang kunt zwemmen. Crawlen is meer een sportieve zwemslag.

Valt uw kind van de boot en moet het zich lang in het water weten te redden, dan zijn drijven, rugslag en schoolslag veel belangrijker. Crawlen vereist veel meer conditie en is daardoor veel minder lang vol te houden.

Woont u in het buitenland en wilt u uw kinderen toch Nederlandse zwemles laten volgen?

Neem dan contact met ons op. Onze instructeurs reizen het hele jaar de hele wereld over.


Privé zwemles

Heeft u thuis of op uw vakantieadres de beschikking over een eigen zwembad? Wij kunnen één van onze instructeurs uw kinderen bij u les laten geven. Wij verzorgen alle benodigde lesmaterialen zodat uw kind op een spelenderwijs leert zwemmen.
U kunt met ons contact opnemen via het contactformulier.

 

zwemles onder water zwemmen

 

 

 

 

zwemles en fun en evenwicht