Baby- en peuterweken Moulin des Jarasses

Zin in een heerlijke vakantie? Op nog geen 860km vanaf Utrecht ligt camping Moulin des Jarasses “vakantie zoals vakantie bedoeld is” liet een gast ons onlangs weten. Ideaal voor het hele gezin, juni en september de speciale baby- en Peuterweken! Voordelen; lekker buiten het hoogseizoen, goedkoper en rustiger EN allemaal vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd.

Je kan verblijven in diverse Unieke accommodaties,  dan wel met je eigen kampeermiddel. De plaatsen zijn vrij en niet afgebakend. Zo kan jezelf kiezen wat ideaal voor jou en je gezin zal zijn om een perfecte vakantie te realiseren: de ligging, de grootte, wel of juist geen schaduw, de keuze is vrij!

Het terrein is ruim (9 hectare) en overzichtelijk. Alleen al de natuur op het terrein nodigt uit om te ontdekken!

Voor de kinderen is er een heerlijk riviertje ‘La Noisette’ om te spelen, de speelzolder, trampoline, stoere skelters en fietsen

peuter zwemmen en zwemles

Deze in de speciale weken in juni en september weken staan de Baby en de Peuters in het zonnetje maar stralen de trotse ouders van vakantievreugde!

Het zwembad extra warm (30°), eten de kleintjes Gratis mee en kunnen de ouders zich heerlijk laten verwennen om aan te schuiven aan de Table d’hôte, genoeg speelkamaraadjes met de juiste hoeveel ruimte en rust en ruimte, juist dat laatste is heel fijn, hierdoor zie je de kinderen echt genieten en maken ze vaak leuke sprongetjes en komen helemaal tot hun recht!

Ook omdat ieder gezin in het ‘zelfde schuitje’ zit, om het zomaar te verwoorden, ontstaat er een fijne sfeer. Heerlijk genieten van jet vakantie met het eigen gezin of juist aansluiting met andere gasten, alles is mogelijk!

Op het (verwarmde) terras ‘n heerlijke cappuccino of wijntje. Informeer naar de mogelijkheden, kamperen of in 1 van de luxe accommodaties

Even de punten op een rij:

 • Laat je lekker verwennen en schuif s ‘avonds aan bij de table d’ hôte, kinderen t/m 4 jaar eten GRATIS mee. Uiteraard houden we rekening met de diëten maar ook met de wensen van de kleintjes zodat iedereen van een heerlijk gezonde versbereide maaltijd kan genieten.
 • Profiteer van de laagseizoen tarieven en rustiger perioden en daarbij toch nog heel mooi weer.
 • In iedere accommodatie is een kinderledikant én kinderstoel aanwezig.
 • Het zwembad is extra warm verwarmd voor de kleintjes, zodat ze lekker comfortabel met papa en mama kunnen zwemmen en dobberen J (ongeveer 30 graden) (Beveiligde poorten rondom het zwembad)
 • Een waar kinderparadijs aan speeltoestellen rondom het zwembad en terras voorzien van kindvriendelijke rubber tegels
 • Ook kun je gebruik maken van de BABYDOBBER, met de babydobber kan je baby veilig dobberen, en GRATIS te gebruiken
 • Heerlijke grote luxe familiedouches, dit is een grote doucheruimte met twee douches met regenkoppen en thermostaatkranen, een vast babybadje op hoogte en een los babybadje voor bij de douches…. Douche/bad plezier samen met het hele gezin!!
 • Speciale Peuter eettijden!
 • Op het terrein zijn vele fietsjes en skelters te gebruiken, een grote trampoline, speelhuisjes, een grote trein gemaakt van wijnvaten én een pipowagen; dit vraagt om heel veel speelplezier. We hebben een fantastische speelzolder met allerlei speelgoed. Ook in het restaurant hebben we ook een speelhoek met speelgoed waarmee de kinderen in het restaurant of de veranda kunnen spelen.
 • Gratis fietsen en/of mountainbikes te gebruiken, beide met kinderzitjes
 • Gelijkstemde families, voldoende speelkamaraatjes maar ook voldoende privacy om lekker met    je eigen gezinnetje te genieten van een heerlijke vakantie……………………

Cursus Peuter Survivalzwemmen

Het maakt je als ouder niet uit hóe je kind naar de kant komt, maar dát hij zichzelf weet te redden als hij in het water valt.  Bij het Peuter Survivalzwemmen leert een kind niet zwemmen zoals wij zwemmen zien. Meer informatie

Cursus zwemles vanaf 3,5 jaar

Kinderen krijgen op een plezierige en uitdagende manier in kleine groepjes les. Ideaal om kinderen te laten beginnen met zwemles of om ze juist een boost te geven als ze al zwemles volgen. Meer informatie

Cursusdata en Inschrijven:

Alle cursusdata staan hier.

De accommodatie/camping boekt u ofwel rechtstreek de accommodatie zelf..

 

 

 

                                           genoeg te doen op camping moulin des jarresses
vakantie en leren zwemmen op camping moulin de jaresses