Voorlopig geen les in Delden

Zwemles in Aparthotel Delden – Twente

123Jump geeft zwemles in het zwembad van Aparthotel Delden. Dit is een heerlijk familiehotel aan de rand van Delden, een gezellig middeleeuws dorp in Twente. De omgeving is prachtig.

Wie natuur wil kan wandelen en fietsen naar hartelust, wie van steden en winkelen houdt, moet Enschede en Hengelo zeker bezoeken!

Cursusdata zwemlessen in Delden

De cursusdata van de zwemlessen staan op deze pagina.

Faciliteiten Aparthotel Delden

Het hotel heeft veel sportfaciliteiten: tennisbanen, bowlingbanen, een fitnessruimte en een eigen golfbaan. Mocht u willen, dan kunt u een golfles boeken of hulp vragen aan een personal trainer in de sportzaal.

Daarnaast zijn er sauna- en wellness faciliteiten met beauty- en hamam behandelingen en massages.

Voor de kinderen is er een grote binnenspeeltuin met onder andere een klimtoestel, tafeltennis en airhockey. Kortom, alles voor een heerlijke familievakantie!

Aparthotel Delden
Sportlaan 7
7491 DG Delden

W: Aparthotel Delden

 

Prachtige omgeving Delden

Delden is een middeleeuws stadje in Twente. De natuur nodigt hier ieder jaargetijde uit om naar buiten te gaan. In de wijde omgeving zijn wandel- en fietspaden. Fietsen kunt u huren bij het hotel,wandel- en fietskaarten liggen voor u klaar.

In Delden zelf zijn niet alleen de oude Watermolen en kasteel Twickel een bezoekje waard. Maar ook de nieuwe galeries en winkeltjes met kunst en handwerk.

Wie van Golfen houdt, hoeft niet ver te zoeken. Het hotel ligt direct aan de golfbaan en in de nabije omgeving zijn meerder banen. Via het hotel kunt u ook golflessen boeken.

Wilt u naar een stad? Op fietsafstand liggen Enschede, Hengelo en Almelo.
Stapt u in de auto dan bent u binnen een uurtje in Osnabruck of Munster. Zeker voor de kersttijd zijn die steden met hun kerstmarkten een ritje waard.

Uitjes met kinderen in Delden

Hoewel uw kinderen zeker genoeg plezier zullen hebben met alle faciliteiten die het hotel zelf biedt, zijn er op korte rijafstand van Delden een aantal leuke kinderuitjes. Bijvoorbeeld:

 

delden-accomodatie-zwemles

 

 

delden binnenspeeltuin

 

 

 

delden-golf